Om oss

Kornskarpt drivs av Johan Willner och Svante Larsson, som båda har lång erfarenhet av fotografisk verksamhet.

Rötterna finns i det analoga fotografiet där vi har flera års erfarenhet av bildproduktion och mörkrumsarbete inom både svartvitt och färg. Som kopister i mörkrummet har vi arbetat både med egna bilder och andras, Johan t ex åt bildbyrån Magnum i New York och Svante åt Sveriges Radio.

Johan är utbildad på ICP i New York och på Konstfack samt har mångårig erfarenhet av arbete som kommersiell fotograf åt olika uppdragsgivare samt som medlem i bildbyrån Johnér.
Egna konstnärliga arbeten innefattar arbeten som  Boy Stories, Wind Upon Face Of Waters, Heaps (i samarbete med Peo Olsson). Han har gett ut flera böcker och är en av grundarna av bokförlaget Skreid Publishing.

Svante är utbildad på GFU och Konstfack och har arbetat kommersiellt och varit medlem i bildbyrån Folio samt har många års erfarenhet som lektor i fotografi på institutionen för Konst på Konstfack med bland annat ansvar för de fotografiska verkstäderna. Egna konstnärliga arbeten innefattar arbeten som Insikter och Ögontröst & Helvetessten. Han har också varit ansvarig för Fotografins och Videokonstens Historia på Konstfack i flera år och skriver regelbundet i nättidskriften Verk.

 

Båda av oss har samarbetat med andra konstnärer i produktionen av deras verk, från start till slutgiltig presentation. Det är processer som vi båda tycker är enormt givande och inspirerande. Hos oss får du gärna vara med under processen.

I Kornskarpt arbetar vi med utställningsproduktion och utför Fine-Art printning på arkivbeständigt material och digital bildbehandling, samt trumskanning av original, negativ, dia, påsikt etc.

Vår adress:
Heleneborgsgatan 46
117 32 Stockholm

Telefon:
Johan +46 (0)703 202150
Svante +46 (0)708 125858

mail:
johan@kornskarpt.se
svante@kornskarpt.se

 

Hemsidan är designad och kodad av Erik Betshammar